Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu İlkokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Bir İlkokul olarak eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-12.25 13.25-15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sulunbmailkokulu.meb.k12.tr

Adres - SÜLÜN BELDESİ HİSAR MAH. AFYON CAD. SÜLÜN 12 DERSLİKLİ OKUL BLOK NO 67/1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Kasaba Şuhut yolu üzerindedir. Tarihi Bizans dönemine dayanmaktadır. Kasabanın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Sebze meyve de yetiştirilir. Kasabada İlk ve Ortaokul vardır.

Ulaşım Hat minibüsleri çalışmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km